You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı saf otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve hafif bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne haklı oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik simultane bapnın rahat açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları muntazam olarak dokumalmalıdır. Kapının muntazam çkızılışmasını tedariklemek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri hamiş allıkır ve bu şekilde Yangın Merdiveni Kapısı teste tabi tutar.

İçeriden autarı doğru itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kenarının bulutsuz olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye uyum ve müsait paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sıhhat ekipleri her ihtimale karşı hikâye durumunda amade bir şekilde bekledi. Herhangi bir yaralı yahut hayat kaybı sıfır yangın itfaiye aracı ekiplerinin müdahalesi sonucu denetçi altına kırmızıındı ve söndürüldü. Binanın çatkaloriın ve kenar cidarının alevli bir şekilde yandığı fonler bir vatandaşın çökertme telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya devam ederken, kollukçu ekipleri olayla ilgili inceleme mirlattı.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page